Little Known Facts About عسل روی پوست.
Little Known Facts About عسل روی پوست.
Blog Article
عسل نه تنها در تغذیه انسان ها نقش بسیار مهمی دارد بلکه خواص دارویی و آنتی باکتریالی هم دارد که از زمان های دور تاکنون به عنوان درمان های سنتی به کار می رود.
از زمان های قدیم، مردم اعتقاد داشته اند که مصرف عسل می تواند به رفع برخی از علائم آلرژی ها کمک کند. اگرچه برخی از افراد از این روش بهره مند شده اند و تجربه کاهش علائم آلرژی را داشته اند، اما این موضوع همچنان مورد بحث و تحقیقات علمی قرار دارد و نتایج یکسانی ندارد.
تولید عسل به وسیله زنبورها (به ویژه زنبور عسل) در سکوی مرکزی قرار دارد. تکنولوژی های نوین در تولید و بسته بندی عسل به کیفیت و بهداشت آن کمک کرده و عسل به عنوان یک محصول مورد علاقه در بازارهای جهانی حضور دارد.
اما معده افراد بزرگسال به راحتی میتواند این باکتری را از بین ببرد.[۶۸]
ساکارز: این فاکتور نشاندهنده این است که آیا به زنبور تغذیه مصنوعی داده شده است یا خیر
↑ «چگونه عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص دهیم». جامعه خبری تحلیلی الف. ۲۰۲۰-۰۶-۲۲. دریافتشده در ۲۰۲۱-۱۱-۰۹.
همچنین برخی از مطالعات نشان میدهد که عسل میتواند به بهبودی آسم و بیماریهای دستگاه تنفسی نیز کمک کند.
توجه داشته باشید که ویژگی های عسل می تواند here بسته به جغرافیای منطقه تولید، منابع گلی، و فرآیند تولید تا حدی متغیر باشد.
در توضیح این مورد باید گفت که مصرف عسل باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از بروز بیماریهای اینچنینی جلوگیری میکند.
در سال ۲۰۰۴ یک مطالعه نه چندان گسترده بر روی عسل و شکر و تاثیر آنها بر روی سطح قند خون انجام شد. نتایج نشان داد که محلول ۷۵ گرمی از عسل چه در افراد داری دیابت و چه در افرادی که اصلا دیابت ندارند بعد از ۳۰ دقیقه سطح قند خون را بالا میبرد، اما این میزان نسبت به محلول ۷۵ گرمی شکر کمتر است.
این عسل در کشورهای حاشیه خلیج فارس به عنوان عسل جنسی نیز شناخته میشود.
در این نوع تقلب چیزی را تولید میکنند که از نظر ظاهری شبیه به عسل است ولی کاملاً مصنوعی است و هیچ زنبور عسلی در تهیه آن دخالت نداشتهاست!
اما آیا عسل طبیعی همه فوایدی که برای آن برمیشمارند را داراست یا اینکه در مورد این ماده اغراق شده است؟
در اساطیر و طب عامیانه، عسل هم بهصورت خوراکی و هم موضعی برای درمان بیماریهای مختلف از جمله ناراحتیهای معده، زخمها، زخمهای پوستی و سوختگیهای پوستی توسط یونانیان و مصریان باستان و در طب سنتی چینی و آیورودا استفاده میشد.[۶۷]